top of page

Az Ayurvédikus Női Egészség

Az új év első TeliHoldjának napján szeretettel invitálok minden kedves érdeklődő hölgyet, aki szeretné megismerni az Ayurvéda ősi gyakorlatait a női egészség visszaállításáért/ megtartásáért!    

 

A Garbashaya/Yoni avagy a női méh energiája:

 

Mivel a méh egy nyitott tér, ezért energetikailag sokmindent képes magába szívni, így különösen ajánlott kialakítani vele egy mélyebb kapcsolatot és megtanulni megvédelmezni azt. Az ősi védikus időkben megtanították megbecsülni, tisztelni és szeretni a női méhet. Ehhez a területhez kapcsolódik a második csakra avagy a kreativitás, az élvezet energiája, amelyet sok nő szégyenként él meg családi minták, szexuális traumák vagy kulturális okok miatt.

Traumák, múltbéli tapasztalatok lenyomatot hagyhatnak ezen a területen. Segítséggel és támogatással feloldozva és megtisztítva ezeket, új magokat, pozitív szándékokat invitálhatunk be.  

A kreativitás szorosan összeköttetésben áll a termékenyseggel- ez Shakti ereje, mely a női esszenciában, Prakritiben - az igaz természetünkben gyökerezik. Visszaállítva az ősi szokásokat, melyek mélyen becsülték ezt az energiát, kapcsolódhathunk ehhez az erőhöz, amely ragyogást, egyensúlyt és életenergiát kölcsönöz igaz mivoltunknak. 

Minden ember a yoni szent teréből jön a világra, amely a buddhi, az intuíció helye.

 

“A yoni bölcsessége arról szól, hogyan tárd fel női erőidet a női törékenység gyógyításán keresztül. Ehhez mély öngondoskodást kell alkalmaznod. Tudván, hogy a yoni a belső templom kapuja, meg kell próbálnod megvédeni azt a lényed minden szintjén. Szükséges e fizikai szentély gondozása, a női méh feltöltése a belső szentélyben, újracsatlakozás a hold ritmusaihoz, szertartások és ceremóniák gyakorlása, melyek megóvják a szent yonidat, ha Shakti erejét szeretnéd önmagadban felidézni.” - Maya Tiwari 

 

 

A workshop témái:

 

🌺 Mi is az az Ayurvéda? 

 

🌺 Dósák avagy az ayurvédikus típusok

 

🌺 A Nők és a Hold ciklusai 

 

🌺 Shakti prána 

 

🌺 Méhtisztítás 

 

🌺 A női méh, mellek és hormonok egészsége

 

🌺 Termékenység

 

🌺 Változókor

 

🌺 Menstruáció

 

🌺 Öngondoskodás 

 

🌺 Étrend

 

🌺 Önmasszázs 

 

🌺 Ülőfürdő 

 

🌺 Gyógynövények 

 

🌺 Női Ayurvéda & Jóga 

 

🌺 Pránajáma

 

🌺 Meditáció 

 

Hazavihető nyomtatott anyagok és hozzáférés ayu-jóga videókhoz! 

 

A limitált helyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

Időpont: 2O23. november 18. 15:00-18:00

Helyszín: Jógaház, Pécs, Perczel Miklós utca 26. 1. emelet

Hozzájárulás: 95OO Ft

E-mail: holisticasambodhya@gmail.com

Telefon: 06705837870

bottom of page