top of page
Női Egészség

“A yoni bölcsessége arról szól, hogyan tárd fel női erőidet a női törékenység gyógyításán keresztül. Ehhez mély öngondoskodást kell alkalmaznod. Tudván, hogy a yoni a belső templom kapuja, meg kell próbálnod megvédeni azt a lényed minden szintjén. Szükséges e fizikai szentély gondozása, az anyaméh feltöltése a belső szentélyben, újracsatlakozás a hold ritmusaihoz, szertartások és ceremóniák gyakorlása, melyek megóvják a szent yonidat, ha Shakti erejét szeretnéd önmagadban felidézni.” - Maya Tiwari 

 

A Garbashaya/Yoni avagy az anyaméh energiája:

 

Mivel a méh egy nyitott tér, ezért energetikailag sokmindent képes magába szívni, így különösen ajánlott kialakítani vele egy mélyebb kapcsolatot és megtanulni megvédelmezni azt. Ezt a lányoknak fiatal koruktól kezdve érdemes megtanítani, hogy ne csak a családalapítás előtt kezdjenek el foglalkozni vele. Az ősi védikus időkben a menstruáció idejét megünnepelték. Megtanították megbecsülni, tisztelni és szeretni a női méhet. Ehhez a területhez kapcsolódik a második csakra avagy a kreativitás, az élvezet energiája, amelyet sok nő szégyenként él meg családi minták, szexuális traumák vagy kulturális okok miatt.

A traumák, múltbéli tapasztalatok lenyomatot hagyhattak ezen a területen. Segítséggel és támogatással feloldozva és megtisztítva ezeket, új magokat, pozitív szándékokat invitálhatunk be.  

A kreativitás szorosan összeköttetésben áll a termékenyseggel- ez Shakti ereje, mely a női esszenciában gyökerezik, prakritiben- az igaz természetünkben. Visszaállítva az ősi szokásokat, melyek mélyen becsülték ezt az energiát, kapcsolódhathunk ehhez az erőhöz, amely életerőt, ragyogást és egyensúlyt kölcsönöz igaz mivoltunknak. 

Minden ember a yoni szent teréből jön a világra, amely a buddhi, az intuíció helye. 🙏🏼🕉

Szeretettel várlak, ha megoldást keresel a méh, a mestruáció,a mellek vagy a hormonok egyensúlyának visszaállítására, a termékenység fokozására vagy a változókori tünetek enyhítésére.

IMG_4841.jpg

Foglaljunk Neked egy időpontot!

A tanácsadás elérhető online vagy személyesen Bonyhádon, Pécsett és Budapesten.

Köszönöm a jelentkezést!

bottom of page