top of page
Nelli és Alexan
KXXQE4490.JPG

Janetka Kornélia Nelli

 

Körülbelül 14 éve kezdtem el lelki gyakorlatokkal foglalkozni, főként azért, mert az akkori hektikus életmódom miatt álmatlanságban és szorongásban szenvedtem. Légzőgyakorlatok és meditációs technikák segítségével leltem békére és gyógyulásra. Ezután különböző holisztikus módszereket kezdtem el felkutatni, amelyek lehetővé teszik, hogy segítsek másokon is. Mikor a thai masszázst kipróbáltam, rögtön tudtam, hogy ez az én utam. Ez egy nagyon hatékony módszere az energia irányításának és áramoltatásának a testen belül a blokkok feloldása mellett. 

300 órás képzésemet a Toronto School of Thai Massage-ban végeztem 2014-ben, mely magában foglalta a következő területeket: tradicionális thai masszázs, terápiás thai masszázs, ‘SEN’ vonal terápia, dinamikus thai masszázs, thai masszázs várandósoknak és időseknek, valamint thai herbál masszázs. 

 A másik két “szenvedélyem” a jóga és az ayurvéda, melyek mély átalakulást hoztak az életembe mindennapos gyakorlásuk által. 2016 óta vagyok oktató és tanuló ezen a csodálatos úton, melynek bölcsességét szívből, szeretettel osztok meg másokkal is. Hatha- (200 óra - Asram Jógastúdió, Budapest, 2016), ájurvédikus- (100 óra - Jai Wellness, Toronto, 2018), illetve vinyasa jógát (20 óra - MazeOn Yoga, 2019) és jóga nidrát (50 óra - Jai Wellness, 2020) oktatok.

Jelenleg egy 300 órás Ájurvéda- és Jógaoktatói továbbképzést végzek (Jai Wellness), melynek témái többek közt a mentális egészség, női egészség, yin jóga és marma, terápiás jóga, ayurvédikus konyha és egészség. Foglalkoztat a permakultúrás életmód és természetes építkezés (100 óra - PDC tanfolyam - O' Fojo Permaculture, 2019).

Több év mexikói es kanadai kaland után végül hazatértem Magyarországra és szeretettel várlak Pécsett, Bonyhádon, illetve Budapesten. 

 

Alexandra Aguiar 

 

Alexa Mexikóvárosban ajánl kezeléseket. Thai masszázzsal (Nuad Spamovil), reikivel (Mexican college of reiki), fitoterápiával (Shakti foundation) és személyi edzéssel foglalkozik, emellett csontkovácsnak tanul. Már több, mint 6 éve járja az önismeret útját, miközben másokon is segít terápiái által. Úgy érzi, hogy ezt a tapasztalatot és tudást szívesen megosztja másokkal is, így rásegítve õket erre a csodálatos útra, mely ezidáig annyi örömöt szerzett neki. 

Alexa és Nelli a terápiák mellett holisztikus workshopokat és táborokat is szerveznek Mexikóban, illetve Magyarországon. Tudj meg róla és a kezeléseirõl többet itt: https://www.alexanaguiar.com

bottom of page